Přichází dlouho očekávaná chvíle pro všechny, co by se rádi podíleli na tvorbě ŽvB. Nábor nových SvětoTvůrců, tedy členů Stavařské Týmu.

Požadavky? Prakticky žádné!

Jediným požadavkem je CHTÍT! Vše ostatní se dá naučit a natrénovat!

Co se očekává od zájemců?

  1. Funkční CentrED – na to tu máme podrobný návod – nic složitého!
  2. Napsat mi email na eskymak(kyselá ryba)zvb.cz obsahující informace:

    Představení (jméno, věk,…) – čím více tím lépe, přezdívka

    Celkové zkušenosti s UO i s jinými shardy, stavěním v UO (Pandora,CentrED, Jiné?)

    Dále na sebe prásknete jestli jste byli někdy někde vyhozeni z nějakého shardu ať již jako “GM” tak jako hráč a proč.

    Napráskáte na sebe všechno, protože upřímnost a důvěra se v Týmu cení.

    Napište také co vás baví, co by jste chtěli tvořit za druh staveb hrady/zámky/továrny/letiště/vilky/domky,/parky/zahrady/hory/lesy/já nevím co ještě.

    Požadované přihlašovací údaje na CentrED server – Uživatelské jméno shodné s vaší přezdívkou a heslo, které nepoužíváte nikde jinde (z bezpečnostních důvodů, protože ho posíláte v nešifrované podobně).

  3. Počkat na odpověď

Všechny přihlášky jsou automaticky schváleny, není-li vážný důvod k jejich zamítnutí. Tím se dostáváte na pozici Externí Stavitel Úrovně 0. Aktuální členové RT na Stavitel Úrovně 0, případně i na vyšší úroveň, pokud v minulosti již splnili předpoklady pro postup na vyšší úroveň. Postupem na další úroveň docílíte i zvýšení pravomocí ohledně povolených úprav, včetně přístupu na hlavní cedserver, ze kterého vycházejí updaty souborů. Úrovně jsou přidělovány mnou, na základě odvedené práce a její kvality, po předchozí žádosti o revizi úrovně, kterou může podat kdokoli z ST či RT.  S komplexním seznamem úrovní a odpovídajících pravomocí, včetně pravidel ST, úprav a dalších náležitostí budete seznámeni v nejbližší době (až to sepíšu).

Úroveň 0  opravňuje ke vstupu na náborový cedserver a k získání vlastního rezervovaného prostoru pro trénování a prokazování svých dovedností. Stejně tak možnost požádat pověřené členy ST (zatím já) o zadání úkolu jako zkoušky dovedností.

Upozorňuji, že se nejedná o vstup do Realizačního Týmu. Pro nečleny RT se jedná o Externí spolupráci, která může být klíčem k získání pozice v RT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>