Jak to všechno začalo, jak jsou RT/GM zlý, jak jsou všichni hrozně utiskovaní a tak.

 

A já jdu spát.

  1. Co si to vůbec dovoluješ?

    Nejprve si mi poradil, protože se mnou nebyl takový problém. Pak si jednal zaujatě a hloupě. Když to podle tebe je takový otravování, tak proč to screenuješ, odstřiháváš, vkládáš, reaguješ na mé komentáře?..nepřidělává ti to práci, když jsi tak časově vytížen?..no jo no..tvoje logika *protočil oči*

    Jak sem psal, na internetu umíš být za borce, ale v reálu si trochu jinde..chudinko

  2. Třeba aby ti došlo, co píšeš za kraviny? Třeba aby ses na mě nasral tak že už po mě nikdy nic chtít nebudeš? Třeba aby všichni viděli co jsi zač a kolik si toho vlastně pro ŽvB a všechny udělal? A oni tě všichni jen odhánějí a neporadí ti… Třeba aby bylo vidět to jak jsem ti neporadil? Neumíš položit ani otázku. Stejně jako na ní neumíš ani odpovědět.

    Ty jsi neudělal 0, nula, nic! Jediný čeho si docílil je několik banů a to, že tě prakticky nikdo nemůže ani čuchat.

    A přesto přijdeš a kritizuješ druhý na základě informací, který nemáš a nejsi schopen si je obstarat.

    Přijde mi divné argumentovat tím, že ty jsi v metru žádnou jinou než původní grafiku neviděl a ještě dodat, že si měl tmu a tak si vlastně celkově nic moc neviděl. Nikdo vlastně neví co si viděl, ani ty nevíš co si viděl ale přesto to dokážeš dokonale zkritizovat.

    Faktem zůstává to, že metro stojí už několik let a viděla ho spousta lidí, ale to je fakt, který ty si nedokážeš ověřit. Radši argumentuješ vlastní, ničím nepodloženou zkušeností. Faktem zůstává i to, že jsem ti od začátku radil, i když jsem byl nařčen z toho že ne. Že jsem ti odpovídal na zcela nesprávně položené otázky a ty si na moje otázky odpovídal zcela nesmyslně. Faktem zůstává i to, že jsem ti odpovídal i když nejsem informační středisko a všechny odpovědi na tvoje otázky, které by si však musel správně formulovat, jsou veřejnosti na internetu velice dobře dostupné.

    Dále bych se rád dozvěděl, jak se celou tu dobu snažíš ŽvB pomoci, když jsou s tebou neustálé problémy, ve hře si byl několikrát trestán a zabanován, napadal si členy RT (kterým si chtěl pomoci) a choval se jinak nevhodně ve hře, na fóru i v soukromé komunikaci.

    Chápu, že smysluplné odpovědi se nedočkám, protože neexistuje. Místo toho očekávám jen další silácké řeči, kterých má každý na internetu plnou hubu.

  3. To už vypadá, že sem tě konečně naštval. Opravdu rád bych se s tebou setkal a poslechl si, jak mi tohle říkáš do očí.

    Pořád se jen schováváš za svoje působení jako RT a všechno si zkresluješ tak, aby se ti to hodilo. Jsi ubožák Eskymáku. Chápu, že ti všichni podlejzaj a stojej na tvý straně, ale ve skutečností je jim jasný, jakej jsi blbeček a chudák.

    Už se k tvým nesmyslným (ne)článkům nebudu vyjadřovat. Nemá smysl bavit se s někym, kdo provokuje a vše si zkresluje. S takovým podvraťákem to nemám zapotřebí.

  4. Vůbec si mě nenaštval, právě obědvám stejk, popíjím pivo a při psaní předchozího komentáře jsem byl úplně v klidu a dokonce jsem se i usmíval nad tím, jak jsou někteří jedinci absurdní. Já se s tebou setkávat nechci, s lidma jako ty nechci mít nic společnýho a už fakt, že sdílíme tuhle planetu, je pro mě urážející. Jsi jen jeden z mnoha notorických uplakánků, kteří když není podle jejich, kopou okolo sebe.

    Pokud si vše zkresluju, můžeš to jistě dokázat.

    Místo toho aby si dokázal “svou pravdu”, zase si přihodil nějaké urážky na už tak pěknou hromadu urážek členů týmu.

    Pokud sis všiml, já jdu schválně s celým příběhem na svůj OSOBNÍ blog, aby bylo jasné, že zde nebudu do debaty zatahovat kdejaké funkce.

    A vy všichni čtenáři, kteří právě nechápavě kroutíte hlavou na jednou, či druhou stranou buďte rádi, že nemám právo vynášet logy herní komunikace, týkající se jeho prohřešků. Tam totiž z jeho strany střídá jedna urážka druhou. O to je překvapivější, že chvíli po tom, co napíše několik PAGES obsahující slovo “kurva” a následně je zaBANován, domáhá se vysvětlení.

  5. Já mám s Eskymákem dobré zkušenosti. Vždy se mi snaž(il)í ochotně poradit a většinou se nám to pak i povede. Díky Eskymákovi jsem se naučil hodně věcí…asi umím správně klást otázky. :-))

    Díky Eskymáku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>